Logo
Tips og tricks: Find det bedste ekkolod til dit behov
1 Aug 2020

Tips og tricks: Find det bedste ekkolod til dit behov

Post by Barnet

Har du en mindre eller større med båd så har du sikkert gået med tanken om at anskaffe dig et ekkolod, men hvilket et skal du vælge? Så er du kommet til det rigtige sted. I denne guide vil vi både hjælpe dig med, hvorfor du skal have et ekkolod på din båd, men også hvad du skal gå efter. 

Hvis du har en større båd er der sikkert allerede monteret en eller anden form for ekkolod, men der er altid plads til at man kan opgradere. Specielt når det kommer til ekkolod, her har man mulighed for at få noget helt basic samt noget med en masse funktioner.
For nogle mennesker er det fint med et simpelt ekkolod der blot viser vanddybden, men for mange mennesker er det sjovere at have en monitor på – der også viser forholdene under båden.

Det er både brugbart at have et ekkolod med monitor når man fisker, men også hvis man f.eks. dykker eller generelt bare er nysgerrig for, hvad der sker under ens båd. 

Ekkolod med fishfinder

Med en fishfinder får du et klart overblik over bundforholdene og alt andet som kommer mellem din båd og bunden. På den måde kan man også bruge ekkoloddet til at finde både enkelte, men også stimer af fisk. Det er derfor et utroligt effektivt apparat at have ombord, når man er på fisketure i båden. 

Prismæssigt ligger et ekkolod på alt fra 1000 kroner og op til langt over 10.000 kroner, det hele afhænger af hvor meget man ønsker det skal kunne. Men for et par tusinde kroner, der kan man komme rigtig langt og få noget i god kvalitet.  

Når du skal ud og finde dit nye ekkolod, så kan vi anbefale at kigge på nyt-ekkolod.dk der har de fundet frem til et stort udvalg af ekkolod, som hurtigt giver dig et overblik over hvad du burde vælge. 

Ny eller brugt? 

Der kan være en del penge at spare ved at købe et brugt, men vi vil dog kraftigt anbefale dig at gå efter et nyt. Med et nyt kan du altid gå til forretningen, hvor du køber det – hvis der er noget galt med det. Et ekkolod kan godt være lidt tricky at få indstillet korrekt, og det er derfor rart at kunne henvende sig til den butik, hvor man har købt det.

0 Comments

Leave a Comment