Logo
Babyudstyr til den første tid med den lille nye
21 May 2020

Babyudstyr til den første tid med den lille nye

Post by Barnet

Som kommende eller nye forældre kan det være svært at vide, hvad man helt præcis skal bruge af udstyr den første tid. Alle butikker og forretninger der forhandler baby- og børneudstyr vil selvfølgelig gerne prøve at sælge så meget som muligt til jer, men er det overhoved nødvendigt med så meget? I langt de fleste tilfælde vil i med især det første barn komme til at opleve, at i kommer hjem med meget mere end i egentligt får brug for under tiden med den lille nye. 

Vi har derfor valgt at lave denne guide hvor du hurtigt og nemt, kan få et overblik over vores erfaringer og hvad vi vil anbefale. 

Bedside crib – glæde i mange måneder

De seneste par år er det blevet utroligt populært at investere i en bedside crib til soveværelset, hvilket vi godt kan forstå og støtter op om! Det er en god måde at have babyen tæt på sig, men uden at den rent faktisk er i sengen.

En bedside crib minder på mange måder blot om en almindelig vugge, men her har man mulighed for at tage den side af. Ved at man kan tage den ene side af kan man stille den helt op af forældrene seng. Det gør det let at nå babyen i løbet af natten, og man kan let ligge en hånd på barnet, hvis det skulle være uroligt. 

En ordentlig pusletaske

Det kan være en rigtig god ide at investere i en god pusletaske, som er i lidt bedre kvalitet end du måske havde regnet med. Ved at bruge de ekstra penge på at købe en både bedre, men også større pusletaske vil du kunne bruge den i længere tid.

Ved at købe den i en ordentlig størrelse vil den også kunne bruges som en form for weekendtaske, når barnet bliver lidt større og skal med på små weekend ophold. 

En god pusletaske med en ordentlig puslepude vil også være til stå glæde for både dig og barnet, når i er på farten. Det gør det meget lettere at skifte barnet hvor som helst, hvis man blot kan ligge barnet direkte på pusletasken når man gør det. 

Vi håber denne guide har været med til at gøre det lidt mere overskueligt at investere i nyt babyudstyr, har i forslag til andet babyudstyr som er en god investering, så hører vi meget gerne fra dig i kommentar feltet.

0 Comments

Leave a Comment